THE PERFECT TUNA MELT


THE PERFECT TUNà MELT


INGREDIENTS:

  • Tunà, 2 càns, dràined
  • Onion, medium size, chopped
  • Celery, 1/2 à stàlk, chopped
  • Gàrlic (1 clove), minced
  • Pàrsley, 1 tàblespoon, chopped
  • Màyonnàise, 3-4 tàblespoons
  • Extrà Virgin Olive Oil, 3 tàblespoons, divided
  • Mozzàrellà, 1/3 cup, shredded
  • Breàd, sliced
  • Butter, softened
  • Sàlt ànd Pepper to tàste


DIRECTIONS:

  1.  Dràin wàter from tunà ànd put the tunà into à medium bowl.
  2.  Chop onion, celery, ànd pàrsley.  Mince gàrlic ànd àdd ingredients to tunà.
  3.  àdd màyonnàise, olive oil, ànd mozzàrellà cheese. Combine àll ingredients until well incorporàted. Sàlt ànd pepper to tàste.
  4.  Plàce à non-stick skillet on the stove ànd àdd 1 tàblespoon of extrà virgin olive oil. When the skillet is hot, tàke à slice of breàd ànd generously spreàd butter on one side.

Full Recipes >>sarahtitus.com

Comments

Popular posts from this blog

Buffalo Chicken Bake with Bacon

Quick Teriyaki Chicken Rice Bowls Recipe Card

VEGAN EGGPLANT & CHICKPEA MEATBALLS {OIL-FREE}